Range Roveren som Lars Vilks ble transportert i var spesialutstyrt, veide 4,5 tonn og var blitt sjekket for bare et par uker siden. Alt skulle være i orden, men sjekket av hvem? Akkurat som det faktum at navnene på livvaktene ikke er offentliggjort, setter alt fart i ryktene.

Politiet tar tydeligvis dødsulykken på største alvor og det spesielle utvalget som gransker hendelser der politiet kan ha gjort seg skyldig i kriminalitet, er koblet inn.

E4 var stengt i over to døgn og nå heter det at granskningen kan komme til å pågå i ett år. Hvis ulykken skulle skjule en forbrytelse «innomhus» kan det få store følger for politiets ledelse.

Lenger kan vi ikke strekke skinnfellen. Men vi tenker litt høyt rundt marerittet for politi og andre som tar sikkerhet på alvor. Hvis man ser på transportnæring, vektere, mekanikere, så finner man mange innvandrere. De har tilgang til bygg og samfunnets sårbarhet. Vi har hørt bedrifter som sjekker kantinepersonale som man ellers ikke skulle tro det om.

Vi kom over en artikkel av Henning Duus som har undervist på det danske forsvarets skole i 25 år og han har noen interessante tanker om forskjellen på vestlig og islamsk tids- og historieoppfatning.

Vi slutter i USA. Det var forhåpninger om at volden og kriminaliteten skulle avta med Biden ved roret. Det motsatte har skjedd. Han har åpnet alle sluser og ser ikke ut til å bry seg om at Demokratisk styrte byer drukner i kriminalitet. Og verre skal det bli.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble (ignorer feilmeldingen, videoen er klar hvert øyeblikk). Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.