I det gamle Roma var det eliten og mobben som var tiltrukket av vold. Slik er det også i dag: Kultureliten svermer for gangster-islam, den spesielle blandingen av kultur, religion og kriminalitet som massemediene ikke har noen skrupler med å spre. Tvert imot.

Gangstarap-stjerner som lever som gangstere hylles i Sveriges Radio. Vii har samme tendens her.  Det har en magisk tiltrekning på ubefestede barn og unge, og etablerer et parallelt verdisystem som er i motsetning til alt det vårt samfunn offisielt står for.

Dette systemet er bygget på den sterkestes rett. Det er fascistisk i natur. At kvinner kan føle dragning mot dette er et tegn på at feminismen har spilt fallitt. Forstår de hva de innlater seg på?

Og mennene: Mennene ser nihilismen i øynene uten å gjenkjenne den.

Vi er kommet mye lenger på denne veien enn man skulle tro.

Nazismen først samfunnet innenfra.

[arve url=»https://odysee.com/$/embed/Dagsorden—28-October-2021—03-10-10-PM_converted/e24bc4eca017cf9a2b121c9ab5bef81ea9724906?r=2UZgNDS3zkVhEppqv7x6zbCdxY93qKAB» aspect_ratio=»560:315″ loop=»no» muted=»no» /]

Videoen er klar til å sees via Odysee. Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.