USAs nasjonale forening for skolestyrer i offentlige skoler ber Biden-regimet om hjelp. De vil ha beskyttelse mot rasende foreldre som protesterer mot koronakrav og undervisning i kritisk raseteori.

De ber spesifikt om at myndighetene skal karakterisere protesterende foreldre som «domestic terrorists».

The National School Boards Association (NSBA) representerer over 90.000 medlemmer av skolestyrer. I et brev til Biden datert 29. september krever de at føderale myndigheter tar tak i det økende antallet trusler og intimideringer som rasende foreldre angivelig står bak over hele USA.

Foreldre reagerer på krav om at barna må bruke maske i klasserommet på grunn av Covid-19, men også på at de må gjennomgå opplæring i kritisk raseteori. Nå vil NSBA at foreldre skal behandles som indre terrorister.

“As these acts of malice, violence, and threats against public school officials have increased, the classification of these heinous actions could be the equivalent to a form of domestic terrorism and hate crime,” the NSBA argued in the letter, encouraging the federal agencies to use laws designed to target domestic terrorism, such as the PATRIOT Act, to address the issue.

NSBA ber også om at postvesenet siler ut truende brev, og at man forhindrer nettangrep mot studenter, lærere og skoleledelse.

Dette kommer bare noen få dager etter at National Association of Secondary School Principals (NASSP) kom med lignende krav, hvor de argumenterte for at skoleledere må få autoritet til å utvise truende individer og fiendtlige foreldre fra deres skoler.

Les også: USA: Saksøker skole for tvangslæring av kritisk raseteori

Epoch Times

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.