Når norske medier systematisk boikotter det som skjer i Amerika, blir publikum intetanende. Dinesh d’Souza sier Biden er som en mann som åpner alle kraner i huset og lar det oversvømmes. Så henter han øksa ut av brannskapet og går løs på inventaret.

Samtidig vil han ha Kongressen til å vedta en infrastrukturpakke på 3500 milliarder dollar, et ufattelig beløp.

I pakken ligger store summer til afghanere og migranter sørfra som skal inn på offentlig støtte.

Biden refset grensepolitiet i Texas fordi de satt på hestene og brukte tømmer. Han kjøpte uten videre påstanden om at de hadde brukt pisk. Den samme versjonen har europeiske medier kjøpt. De fatter ikke at dette er å ramme politiet, som allerede er trengt av menneskemassene.

Biden lovte at saken skulle undersøkes og ville «få konsekvenser» for politiet. Han avsier en dom før saken i det hele tatt er undersøkt. Fotografen som tok bildene, sier at han ikke så noen pisk.

Politikerne som snakker om slaveri og rasisme, oppfører seg som mobb.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂