Ved lunsjtid fredag ble en gutt i øvre tenåringer knivstukket på en videregående skole i Nässjö. Kort tid etter ble en annen gutt pågrepet mistenkt for forbrytelsen.

Alarmen kom til politiet like før klokken 12 fredag. En gutt hadde da blitt angrepet og knivstukket i spisesalen på Brinell High School. Andre elever skal ha vært til stede da forbrytelsen skjedde. Alle timer fredag ​​ettermiddag ble kansellert etter angrepet og skolens kriseorganisasjon aktivert.

Rektor Richard Weibull bekrefter at personen som ble knivstukket er en elev ved skolen og hendelsen beskrives som et internt oppgjør mellom den knivstukkede personen og en annen person.

Den skadde eleven ble kjørt til sykehus med ambulanse, og skadesituasjonen er foreløpig uklar. En mistenkt 17-åring skal ha blitt arrestert i Nässjö sentrum. Politiet etterforsker hendelsen som drapsforsøk.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂