Biden.administrasjonen vil at teleselskaper innfører sensur av SMS-meldinger om vaksinen. Det skal sendes folk ut for å banke på dører slik at flere vaksinerer seg. Da kan ikke folk tillates å motta informasjon som svekker vaksinelojaliteten.

The Biden regime is now calling on SMS carriers to “fact-check” text messages in an effort to stop ‘misinformation’ about the Covid-19 vaccine.

Fakta-sjekking er et annet ord for sensur. Bare den tillatte mening får slippe til. Det eroderer selve fakta-begrepet.

Big Tech har allerede sensurert en masse meldinger som ikke er i overensstemmelse med den offisielle versjonen. Leger er tatt ned for å diskutere behandlingsmetoder.

Uttalelsen on at myndighetene vil gå «dør til dør» ble derfor oppfattet truende av mange vaksineskeptikere. Når skulle de presses til å vaksinere seg.

“We need to go community-by-community, neighborhood-by-neighborhood, and oft times door-to-door, literally knocking on doors,” Biden said.

Politico får frem at dette handler om meningskontroll og et inngripende fremstøt.

Biden allied groups, including the Democratic National Committee, are also planning to engage fact-checkers more aggressively and work with SMS carriers to dispel misinformation about vaccines that is sent over social media and text messages. The goal is to ensure that people who may have difficulty getting a vaccination because of issues like transportation see those barriers lessened or removed entirely. (reported🙂

Det hvite hus presterer å si at man forsøker å holde politikk utenfor vaksineprogrammet.

“We are steadfastly committed to keeping politics out of the effort to get every American vaccinated so that we can save lives and help our economy further recover,” White House spokesperson Kevin Munoz said. “When we see deliberate efforts to spread misinformation, we view that as an impediment to the country’s public health and will not shy away from calling that out.”

Charlie Kirk fra Turning Point USA blir utsatt for bakvaskelse og karaktermord fordi han har satt i gang en kampanje mot tvangsvaksinering av studenter. Mange universitet forlanger at studentene er vaksinert for å få lov til å komme tilbake til høsten.

 

 

 

Biden Regime to Monitor Private Communications, Calls on SMS Carriers to “Dispel Misinformation About Vaccines That is Sent Over Social Media and Text Messages”

 

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!