Sylvi Listhaug (FrP). Foto: Lise Åserud / NTB.

Fremskrittspartiets leder Sylvi Listhaug beskylder Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum for å ha feil prioriteringer, og at hans politikk vil få uheldige konsekvenser.

Også FrP-leder Sylvi Listhaug er på banen med synspunkter på Senterpartiets landsmøte. Hun advarer mot det hun mener vil bli følgene av at Sp er en del av den rødgrønne blokken, og på samme lag som Ap, SV, MDG og Rødt.

– Det er tydelig at Vedum er opptatt av posisjoner og verv, sier Listhaug etter at Senterpartiets landsmøte lørdag utpekte Vedum som partiets statsministerkandidat.

Det er NTB som melder om dette.

Ifølge Listhaug står Vedum for noe helt annet enn det Norge nå har behov for:

– Det som imidlertid er langt viktigere for landet, er at han vil samarbeide med partier som garantert vil føre til høyere skatter og avgifter for folk og næringsliv, og flere påbud og forbud i klimapolitikken. Stikk i strid med det landet vårt trenger når vi endelig nå får åpnet etter pandemien, sier Listhaug.

Kjøp Asle Tojes bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.