Tysklands største avis, Bild, rapporterer om en større ansamling islamister i Hamburg, som svartkledde og taktfaste minner mer om en jihadistisk militæravdeling enn en fredelig demonstrasjon.

 

«Israel er barnemordere!» hoier troppen av militante muslimer – vel 300 ifølge tysk politi – som krever at jødene fordrives. Avisen sier ikke mer («[…] die Vertreibung von Juden.»), men vi skjønner tegninga: Jøder skal fordrives fra jordens overflate.

De muslimske stormtroppene bærer kister drapert med flagg som bærer teksten til muslimenes trosbekjennelse. Propaganda-budskapet er klart: Israel dreper muslimer. Dette infame offer-stuntet har bare ett formål: Å rettferdiggjøre vold mot jøder, skriver Bild.

Den militante islamistmobben kaller seg Muslim Interaktiv, og er tilknyttet den forbudte organisasjonen Hizb ut-Tahrir. Politikere tar nå til orde for å forby også Muslim Interaktiv.

Men tror noen innerst inne at det hjelper med flere forbud?

Og hva om rollene var motsatt og folk ga seg til å marsjere under ropet «Die Vertreibung von Muslimen!»? DA ville det blitt bråk, da. Men når muslimer krever jødenes fordrivelse, er det ikke mange mediehus som finner saken interessant.

Her hjemme holder vi på med planer mot muslimhat, og det virker som om Abid Raja & co seriøst tror at islam endrer karakter straks koranen krysser Svinesund. Lykke til med den…

Kjøp boken om islams natur. Få eksemplarer igjen!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.

Mest lest

Les også