En politikvinne ble fredag formiddag brutalt stukket ned med kniv i La Chapelle-sur-Erdre, litt nord for Nantes i Frankrike. Gjerningsmannen er nå pågrepet.

GIGN (National Gendarmerie Intervention Group) er sendt til åstedet. Hele området er omringet av politi.

Politikvinnen skal ha alvorlige skader i låret, og ble fraktet til sykehuset i Nantes for behandling.

Oppdatering:

Mannen er nå pågrepet, etter en skuddveksling med politiet, melder NTB. Både gjerningsmann og politifolk skal være såret i aksjonen, ifølge TV-kanalen BFMTV. Mannen, som er rundt 40 år gammel, er kjent fra før grunnet psykiatriske problemer, ifølge TV-kanalen.

En kilde tett på etterforskningen sier kvinnen som ble angrepet, er livstruende skadd.

Gjerningsmannen var fortsatt bevæpnet da han stakk av etter angrepet i La Chapelle-sur-Erdre, nær byen Nantes. Han skal også ha tatt kvinnens tjenestevåpen, ifølge BFMTV. 80 politifolk ble satt inn i jakten på ham, opplyser en kilde i det lokale politiet. Skoleelever ble holdt innendørs.

Express

Muslimsk terror i Paris: Illegal migrant kutter halsen på kvinnelig politibetjent 

Kjøp Thomas Knarviks bøker her! In His Name har ikke tidligere vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.