I morgentimene søndag 2. mai aksjonerte Stopp islamiseringen av Norge (Sian) mot Islam Nets nye aktivitetssenter med å henge opp et stort banner med påskriften «Oslo jihadsenter».

Tidligere i år ble det kjent at Islam Net ville kjøpe Oslo skytesenter for å etablere «Iman aktivitetssenter», et aktivitetssenter for unge muslimer. Kjøpet har ikke gått ubemerket hen, og politikere som FrPs Jon Helgheim har tatt til motmæle mot prosjektet.

Sian-leder Lars Thorsen forteller Document at aksjonen ble gjennomført for å sette fokus på hva «de gode muslimene» er i ferd med å gjøre mot Norge.

– Vi gjorde det for å sette fokus på hva de gode muslimene er i ferd med å gjøre mot landet vårt. De bekrefter ved eiendomskjøpet at de vil skjerme sine unge fra å bli påvirket av skitne vantro ungdommer, sier Thorsen.

Banneret ble hengt opp klokken seks søndag morgen.

I mars fremmet Frp et lovforslag for å stanse planene til Islam Net og gi kommuner mulighet til å stanse lignende prosjekter. Forslaget vil la kommunene begrense og hindre integreringshemmende aktiviteter, men så langt har lite skjedd.

– Det har vært ganske entydige reaksjoner på disse planene. Jeg har tidligere sagt at vi må bruke alle midler vi har for å stanse dette, slik vi har jobbet opp mot uønskede motorsykkelklubber. Men vi har ikke noe verktøy mot tiltak som er klart integreringshemmende. Det verktøyet vil vi gi kommunene, sa Helgheim til Dagbladet i mars.

Forslaget har ikke blitt vedtatt.

Thorsen sier at de foreløpig ikke har noen planer om flere aksjoner mot aktivitetssenteret, men utelukker ikke at det kan forekomme i fremtiden.

Hatpredikant står bak Islam Nets penge­innsamling for å kjøpe Oslo Skytesenter

 

Kjøp Thomas Knarviks bøker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.