En mann åpnet ild på en strand i Virginia fredag, og minst åtte ble såret. Gjerningsmannen ble skutt av politiet. Når dette vekker oppsikt, er det fordi det har vært to tilsvarende skyteepisoder, i Atlanta og Boulder, Colorado. Demokratene og mediene utnytter dem i sitt rasistiske korstog. Når det ikke nytter fordi gjerningsmannen er muslim, gjør de det til et korstog mot våpen. Biden vil ta våpnene fra amerikanerne.

Noen av de sårede har livstruende skader, melder NBC News. Den antatte gjerningsmannen ble drept etter en skuddveksling med politiet.

I tillegg ble én person skutt og drept i en hendelse i Virginia Beach som trolig ikke var knyttet til skyteepisoden der de åtte ble såret.

I en tredje hendelse fikk en politimann livstruende skader da han ble påkjørt sent fredag kveld. Politiet opplyser at det har vært «en veldig kaotisk kveld på stranda».

Virginia Beach er et vanlig reisemål under den amerikanske skoleferien Spring Break, som finner sted i mars og april. (NTB)

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.