Joseph Tylor Ducklo var visepresssetalsmann i Det hvite hus. Han står i med en reporter fra Axios. Dette er habilitetsmessig ikke bra hvis man jobber med presse i Det hvite hus. Da en reporter i Politico fikk nyss om saken og ville skrive om den, gikk Ducklo bananas. Han truet med å ødelegge hennes karriere. Vi har sett Ducklo svare på spørsmål om Biden og pandemien under valgkampen.  Han utmerket seg med en agressiv frekkhet som man støter på hos unge som har gått på de beste skolene og tror at verden tilhører dem. Til å begynne med sa hans sjef, Jan Psaki, at Ducklo har lagt seg flat og beklaget. Stormen økte bare. Biden selv lovte at hvis noen i hans stab begikk overtramp skulle de lempes ut. Så hvor ble reaksjonen av? Ducklo hadde forulempet den kvinnølige reporteren med bemerkninger om at hun var uattraktiv og ikke fikk seg menn. På det nivået. Lørdag var det over og ut for Ducklo.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂