Byrådet i Oslo ønsker å bygge flere nye høyblokker, samtidig som de fjerner byens parkeringsplasser. Dermed åpner de for en akselerert utskiftning av befolkningen i landets hovedstad. Arbeidsfolk og næringsdrivende vil flytte ut, byen vil bli en «grønn sone» for hipstere og migranter. Ja, også for den politiske eliten, byråkrater, spindoktorer og konsulenter som best kan sammenfattes som «The Managerial Class».

Med det følger Raymond og hans rødgrønne haleheng – som alle har vokst opp med en intens motvilje mot alt amerikansk – opp sine nye venner i Washington DC:

  • Vekk med alt som smaker av diesel, bensin, og arbeid for innfødte
  • Inn med flere høyblokker, elsykler, kjønnsmangfold, woke og gated communities

I USA fortsetter Biden-administrasjonen og Demokratene med sin exorcisme (djevelutdrivelse) av alt som smaker av Trump, Trumpisme og mennesker uten de «rette holdningene». Så langt har det gått at USAs nest største bank «Bank of America» med sine 60 millioner kunder ble bedt om å overlate sine kundedetaljer til føderale myndigheter for å sjekke om kundene hadde deltatt i demonstrasjonene i i Washington DC. Det fikk de!

Alexandria Ocasio-Cortez (D) og den palestinsk-ættede kongress-representanten Rashida Tlaib (D) tok begge til tårene da Kongressen torsdag hadde sin egen terapi-sesjon etter hendelsene den 6. januar. Ifølge ubekreftede kilder tok Tlaib til orde for at USA trenger en de-baathifisering på linje med det som skjedde i Irak etter Saddam Husseins fall i 2003.

Grønn sone og de-baathifisering ga naturlig nok Hans Rustad og Geir Furuseth assosiasjoner til ytterligere refleksjoner du må sendingen for å få med deg!

Unn deg noen deg nye perspektiv på tilværelsen. Sendingen premierer på YouTube og Rumble kl 22:00. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

 

Fortvilet over den nye verdens kjønnsvanvidd? Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂