E18 ved Brakerøya – Google maps

Åtte biler ble truffet av stein på E18 ved Brakerøya i Drammen søndag kveld. En kvinnelig sjåfør måtte til sykehus etter at hun ble truffet av en stein som gikk gjennom frontruta.

Alle hendelsene fant sted ved 23-tiden søndag kveld. Den første meldingen kom klokken 23.03, og deretter fulgte to meldinger til klokken 23.08 og 23.12.

Deretter har politiet fått beskjed om ytterligere fire biler som har blitt truffet.

– Dette har skjedd på E18 like før Drammensbrua ved avkjøringen ved Brakerøya. Noen av bilene har kjørt videre og stoppet senere, og en bilist har kontaktet Viking for hjelp, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Det er foreløpig kun kvinnen i den første bilen som har blitt skadd. De andre bilistene skal ikke ha blitt fysisk skadd, men alle bilene har fått skader. Politiet etterforsker hendelsene og ser alvorlig på saken.

– Dette kunne i verste fall ha ført til at bilistene har kjørt av veien, sier Johnsrud.

Rett etter klokka 3 natt til mandag opplyser politiet på Twitter at de har fått beskjed om at en lastebil også har blitt truffet av en stein da den passerte samme sted. Lastebilen fikk takluken knust. (NTB)

 

Dt.no

Kjøp Asle Tojes siste bok her! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.