Her er et lite knippe av hva det overarbeidede politiet i Oslo hadde å stri med i natt.

Først ut var en kollisjon, hvor veikameraene til Statens vegvesen fanget opp at to biler hadde kappkjørt og smelt inn i en annen bil.

– Den ene av disse forsøkte og presse seg foran den andre idet de tar igjen en tredje bil. Dette medfører et sammenstøt mellom de to kappkjørerne og den ene av disse snurrer og går i tunnelveggen, meldte operasjonsleder Per Ivar Iversen natt til lørdag.

Fire personer ble kjørt til Ullevål sykehus som følge av kollisjonen, men er ikke alvorlig skadd. Ifølge operasjonslederen satt de skadde i bilen som ble truffet. Iversen svarer at to av dem som satt i denne bilen er i 30-årene, og avviser å svare på aldre på de to andre. Han legger til at de fleste involverte i hendelsen eller er i 30-årene.

Iversen sier imidlertid ingenting om etnisiteten på de involverte i hendelsen.

Klokka 00:37 varslet politiet at de hadde kontroll på en person som hadde kastet en stein gjennom et vindu på et utested – og truffet en person.

– En gjest har kastet en stein fra utsiden og inn gjennom et vindu. Truffet en gjest på innsiden i hodet. Vedkommende er ikke alvorlig skadet. Det er kontroll på begge parter, opplyser operasjonsleder Iversen til Avisa Oslo.

Gjesten skal ha kommet med trusler mot vektere før hendelsen, ifølge operasjonslederen.

Han er tatt inn i arresten av politiet. Gjesten som ble truffet fikk behandling av helsepersonell fra ambulanse på stedet.

Heller ikke her opplyses det om etnisitet på de involverte i hendelsen.

Så, klokken 02:30, kom den daglige knivepisoden.

Hendelsen skjedde på Tøyen, og involverte en familie som hadde brukt kniv mot hverandre.

Klokken 5.10 opplyser politiet at fire personer har fått mindre kuttskader i hendelsen, men at ingen skal være alvorlig skadde.

Etnisiteten til familien det er snakk om, er et mysterium, siden politiet lar være å oppgi den.

Natten fikk en rolig avslutning, da politiet rykket ut til en blokk på Oppsal hvor en beboer hadde utløst et pulverapparat i kjelleren, som igjen utløste brannalarmen.

Heller ikke denne personen får vi vite etnisiteten på.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.