To menn er pågrepet etter at en kvinne ble tatt som gissel i et væpnet ran i Kragerø søndag kveld. Foto: Kristoffer Isaksen / NTB scanpix

Politiet fikk melding om et væpnet ran i Kragerø søndag kveld. En kvinne ble tatt med som gissel i et kjøretøy. To menn er pågrepet, og kvinnen er uskadd.

Sørøst politidistrikt fikk melding om hendelsen i 18.15-tiden søndag kveld.

– Politiet fikk melding om væpnet ran av person på en adresse. To gjerningsmenn tok et kvinnelig gissel med seg i kjøretøy. Bilen er stanset i tilknytning til E18 nord for Kragerø, opplyser politiet på Twitter ved 19.30-tiden.

To menn er pågrepet, og kvinnen kom uskadd fra hendelsen. Ingen andre personer er skadd, ifølge politiet.

Politiet bekrefter overfor VG at ranerne hadde med seg skytevåpen.

– Gjerningsmennene hadde skytevåpen. Den fornærmede er en kvinne som er blitt ranet og tatt som gissel, sier operasjonsleder Øystein Eikedal til avisen.

Han forteller at politiet i første omgang ikke lyktes med å stanse kjøretøyet. Bilen ble imidlertid stanset etter at den hadde svingt unna ved en veisperring som politiet hadde satt opp lenger framme.

Eikedal opplyser at ranerne kastet gjenstander ut av bilen på E18 i nordgående felt mot Bamble.

– Hvis noen skulle finne gjenstander som kan stamme fra bilen vi har stoppet, bes de ringe politiet, skriver operasjonslederen på Twitter.

Politiet mener det kan være snakk om både våpen og andre gjenstander som er blitt kastet ut av kjøretøyet.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.