Illustrasjonsfoto

Fire personer er tatt etter at en kvinne ble fraranet bilen sin ved en butikk i Larvik sentrum tirsdag kveld. Ranerne truet med skytevåpen, opplyser politiet.

Kvinnen i 40-årene hadde handlet i Coop Extra-butikken i Nansetgata i Larvik sentrum da hun kom tilbake til bilen i parkeringshuset klokka 20.40 tirsdag kveld. Der kom det tre personer mot henne.

– Det ble vist fram en pistol og de tre tok mobiltelefonen hennes før de kjørte av gårde, sier operasjonsleder Christian Prytz i Sørøst politidistrikt til NTB.

Kvinnen fikk ved hjelp av en annen som varslet om ranet, og politiet varslet nærliggende politidistrikt for bistand. Bilen som ble stjålet, en hvit Toyota Auris, ble stanset av politiet i Oslo knappe halvannen time senere, klokka 22.08. Da var det fire personer i bilen, og alle ble pågrepet. De blir sittende i arresten i Oslo til onsdag, opplyser politiet.

Kvinnen som ble fraranet bilen forklarte seg tirsdag kveld for politiet. Det er Sørøst politidistrikt som vil etterforske saken videre.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.