Hundrevis av mennesker måtte evakueres fra Frankfurt flyplass da en slovensk mann ble aggressiv etter at politiet ba ham om å bruke munnbind. Mannen ropte så: «Jeg vil drepe dere alle! Allahu akbar!» før han forlot bagasjen sin på gulvet og forsøkte å stikke av.

Samtidig skal det ha kommet en rapport om en bevæpnet mann i en annen av terminalene på Frankfurt flyplass.

Politiet uttalte: «Ettersom en forbindelse mellom de to hendelsene ikke kunne utelukkes, måtte området som ble avstengt utvides.»

Terminal 1 var stengt i tre timer før den ble gjenåpnet i 20-tiden lørdag kveld.

Frankfurter Allgemeine melder at det var en kvinne og en mann som etterlot seg en koffert ved passkontrollen mens de ropte Allahu Akbar. De to skal ha vært «kjente» hjemløse ved flyplassen som samlet inn flasker. Politiet fant ingen bombe i kofferten. Kvinnen har fått status som vitne, og mannen blir etterforsket videre fra et rettsmedisinsk synspunkt.

Rapporten om bevæpnet mann er ikke bekreftet i avisene.

Daily Mail    dw   faz.net
Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.