I forbindelse med at regjeringen fredag la frem sin såkalte klimaplan, kunngjorde statsminister Erna Solberg også det glade budskap i en post på sin Facebook-side. Om vi skal tro Solberg, skal hun realisere et idealsamfunn som både er rikt og grønt:

I dag la vi frem regjeringens klimaplan og innleder et historisk taktskifte i norsk klimapolitikk. Planen viser hvordan vi skal nå målet vårt under Parisavtalen og omstille Norge. Vi skal kutte utslipp – samtidig som vi skaper nye jobber og muligheter for folk. Denne meldingen legger grunnlaget for et grønnere, smartere og mer nyskapende Norge.

Posten er ledsaget av et forsøk på å illustrere hva to graders temperaturøkning innebærer:

Det kan virke som om det er koalisjonen Høyre – Kristelig Folkeparti – Venstre som skal sørge for at skituren i et flott vinterlandskap ikke erstattes av en tur ut i møkkavær.

De som kommenterer statsministerens post, er imidlertid lite imponert. Blant de over tusen kommentarene er det en knusende overvekt av negative kommentarer.

Du er jammen FN og Merkels løpejente og har null respekt for våre skattekroner!! Du bør ikke være statsminister for landet vårt!

Og i over 4000 meters høyde? Der det alltid er minusgrader når ikke solen står på? Eller på nord og Sørpolen er temperaturen er – 20, 30, 40 og lavere? Hvor stor rolle spiller 2 graders forskjell der?

Erna ødsler milliarder av skattebetalernes penger på EU- og FN-styrte luftslott og floskelpolitikk. Imens åpner Kina nye kullkraftverk hver uke. De har snart 1200 kullkraftverk.

Så flott. Men globalt betyr vel Norges utslipp nærmest 0 når vi har kun 0,14 % av klodens utslipp. Kina med 29 % skal kunne fortsette å øke sine utslipp og bygger stadig nye kullkraftverk. Det virker mer enn underlig da noen hevder vi har en klimakrise.

Ærlig talt. Dette sludderet har dere prakket på folk, særlig de yngste, i en mannsalder snart, og sannelig har dere lyktes godt også. Men en vakker dag håper jeg folk får øynene opp for bedrageriet deres, et bedrageri som er pønsket ut av de smarte hodene i WEF for å kunne tyne folket for enda mer avgifter.

Den første positive kommentaren kommer fra stortingsrepresentant for Høyre, Lene Westgaard-Halle:

Dette er så bra!!! Å kutte utslippene, men ikke utviklingen er rett vei å gå. Skape jobber, gjøre hverdagen bedre og enklere for folk og samtidig ta vare på klima og miljø.

Men i det store og hele får Solbergs ambisjoner det glatte lag.

Jeg er redd for konsekvensen av at det etableres vindturbinanlegg langs store deler av landet. Når myrer og vidder endevendes og ødelegges av veier og store anlegg for turbiner, forsvinner mye av naturens eget «renseverk». Miljøet ødelegges for både folk, dyr og naturens mangfold

Det er ikke noen klimakrise!! Bare mye folk som ønsker seg en fet lommebok på klimaavgifter

Kanskje en bør høre på noen som har greie på det og i alle fall ikke prøve å hive milliarder av kr på havbunnen, vi har mer bruk for pengene du har tenkt å sløse bort på infrastruktur, sykehus/hjem, og skoler. https://youtu.be/JxBbpXqkW6I

Nei fanken nå må Erna bruk vætte å slutt me der klimatullet få oss ut av EØS og FN. Landet må styres fra Norge og ikke vannstyres av Eu og Fn..

Så no vert ikkje kloden hverken varmare eller kaldare neste hundre år? Med Norske titak, i mrd skala?

Dette har du ikke dekning for i folket, Erna! Slutt med dette tullet og begynn å konsentrere dere om reelle problemer istedet for å bruke tid og penger på keiserens nye klær

Og slik fortsetter det. Noen velgere tar farvel:

Du får ihvertfall ikke min stemme til høsten

Andre trekker statsministerens åndsevner i tvil:

På tide du finner deg ny jobb Erna! Enten er du totalt hjernevasket eller så har det «vippet» over for deg!!

Galskapen er komplett !! Ramla dere i samme trappa, du og rotekoppen ??

Ser at Bent Høye har kopiert deg. Dere fremstår som to tullinger.

Du er utrolig grønn i toppetasjen,og skyhøy på deg selv som tror det er mulig å overstyre solsystemet

Bare en ting å si til deg Erna,kom dere ut av den hypnotiserte tilstanden der befinner dere i,det er helt utrolig at dere ikke er i stand til å se deres egen galskap ! ?

At det går Ann, ho må jo hvere rape toki, hei Erna du snakker til voksne folk.

Erna ønsker å bli gud. Har vist rabla heilt fullstendig.

Det er også noen som blir uvel eller aggressive:

Dette er til å bli kvalm av.

Du gir meg hodepine Erna ?

Det er det sykeste valgflesket noen har servert noensinne.

Du burda skam dæ erna..skam dæ

Åndssvakt ????

Du er sjuk i hue

Tullekjærring

Hjernedød symbolpolitikk!

Spar deg!

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.