Mazyar Keshvari. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Tidligere stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er dømt til fire måneders fengsel for å ha truet ekssamboeren med våpen, melder Avisa Oslo.

Retten finner det bevist ut over enhver rimelig tvil at Keshvari gikk og hentet et våpen og truet ekssamboeren med våpenet, står det i dommen fra Nedre Romerike tingrett, ifølge Avisa Oslo.

Dommen på fire måneders fengsel kommer i tillegg til straffen på elleve måneders fengsel han ble idømt av Høyesterett for bedragerier etter å ha jukset med reiseregninger på Stortinget.

Mazyar Keshvari var også tiltalt for vitnepåvirkning, brudd på besøksforbud og andre trusler, men han er frifunnet på disse punktene. I retten nektet den tidligere stortingsrepresentanten for Frp straffskyld for alle punktene i tiltalen.

– Vi er glade for at han ble frifunnet for de fleste forholdene, og tar dommen på fire måneder til etterretning, sier Keshvaris forsvarer, advokat John Christian Elden, til Avisa Oslo.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.