Her et bilde av medikamentet Ivermectin i salg i Brasil. Middelet ble utviklet så tidlig som på 1970-tallet og kom i salg i 1981. Det er i alminnelig salg over store deler av verden, og kan derfor ha langt større kost/nytte-effekt enn de nyutviklede og svært dyre vaksinene, spesielt i land med stor fattigdom og dårlig utviklet helsevesen. Foto: terrabrasilnoticias.com

– Vi kan, for hver dag som går, regne inn meningsløse dødsfall herfra og ut, gitt at vi faktisk sitter på en medisinsk løsning på pandemien allerede, forklarte den amerikanske lungespesialisten Pierry Cory under en senatshøring i USA tirsdag.

Løsningen Dr. Cory snakker om, er legemiddelet Ivermectin, som ble utviklet i Japan på 1970-tallet og tatt i bruk medisinsk på 80-tallet. Ivermectin har lenge gått under betegnelsen «vidunder-medisin» og brukes primært mot parasittangrep i eller på kroppen. Skabb, hodelus og lignende. Dr. Cory har vist utrolige resultater i behandlingen av Covid-19-pasienter.

Dr. Pierry Cory, leder for Frontline Covid Care (FLCCC). Han er lungespesialist ved Aurora St Luke’s Medical Center i Milwaukee, et privat sykehus tilsluttet det ikke-kommersielle helsevesenet Aurora Health Care i Wisconsin. FLCCC er en uavhengig gruppe medisinske eksperter som har arbeidet tett med data rundt Covid-19 allerede fra mars 2020.

FLCCC har lenge hevdet at det er altfor stort fokus på nyutviklede og dyre medisiner. Slik sett kan man forstå oppslagene i andre deler av verden:

Dr. Pierry Cory var meget følelsesladd i sine anbefalinger til USAs politikere under gårsdagens senatshøring. Høringen dreide seg om responsen på viruset som til nå har tatt nesten 300.000 liv bare i USA. Som talsmann for en rekke leger med bred erfaring fra førstelinje-forsvaret mot Covid-19 i USA, mente han løsningen på pandemien allerede var på markedet, i form av legemiddelet Ivermectin.

Hvorvidt denne vidundermedisinen passer politisk inn med vaksine-bølgen som har bredt seg, vites ikke, men øyenbryn bør heves etter gårsdagens kraftsalver fra Dr. Cory og alle hans eksperter.

– Jeg satt her foran dere i Kongressen i mai, og anbefalte bruk av diverse steroider mot COVID-19-pasienter, forklarte legen som representerer over 300 foreninger med leger og vitenskapsmenn som jobber i førstelinjeforsvaret mot Covid-19 i USA, FLCCC.

– Da hørte ingen av dere etter, tordnet Cory, som fortsatte i samme tempo.

– Nå sitter jeg her igjen, med enda mer data, og jeg bruker ikke uttrykket lett, men av steroider er Ivermectin en mirakelmedisin for pasienter som har fått påvist Corona.

– Tar du dette, blir du ikke syk, og viruset vil forsvinne. Nå må myndighetene i dette landet flytte fokus fra dyre nyutviklede legemidler og ta i bruk det vi allerede har. Det heter Ivermectin.

 

Se og hør Dr. Cory fra høringen her:

Vil du heller se og høre oss, bør du følge med på Dagsorden, på Facebook, på YouTube, Rumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.