Lillestrøm politistasjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Mannen i 50-årene som ble pågrepet etter en alvorlig voldshendelse på Skjetten natt til lørdag, er siktet for drapsforsøk.

– Det er tatt ut siktelse for drapsforsøk, og det går mot at siktede blir fremstilt for varetektsfengsling mandag, sier politiadvokat Behreng Mirzaei i Øst politidistrikt til Romerikes Blad søndag.

Mannen satt søndag i avhør på politihuset i Lillestrøm. Hans forsvarer, advokat Gunhild Lærum, opplyser at hennes klient forklarer seg for politiet.

– Men i forhold til den siktelsen som foreligger nå, erkjenner han ikke straffskyld, sier Lærum.

Klokka 1.35 natt til lørdag mottok politiet melding fra AMK-sentralen om at en person var knivstukket i en bolig på Skjetten, og at skadene var alvorlige.

Den skadde mannen i 30-årene ble kjørt til Ahus. Politiet opplyser at skadene ikke er livstruende.

Både fornærmede og siktede er utenlandske statsborgere, og de har en ikke-familiær relasjon til hverandre. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hva de mener førte til knivstikkingen, men bekrefter at det skal ha vært en uenighet som eskalerte.

Knivstikkingen skjedde inne i boligen hvor begge har tilhold. Det skal ha oppholdt seg flere personer i boligen da hendelsen fant sted.

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.