Raymond gikk til valg for «hele Oslo», men vil gjerne utvide virksomheten til å bli internasjonal. Foto av Aps valgplakat.

Røde Raymond Rørlegger leder byregjeringen i Oslo… Sorry, vi mener byrådet, og nå har han røra sammen en ny plan for å redde kloden fra 0.00000000097% plantenæring. I samarbeid med Los Angeles, Mexico City og Budapest, tror han nå at det er inngått en pakt om å halvere utslippene av brusbobler fra byggeaktivitet innen 2030.

– Vi må halvere globale utslipp innen 2030. Byggenæringen står for nærmere en firedel av de globale klimagassutslippene. Derfor må den spille en nøkkelrolle hvis vi skal nå dette målet, raller Oslo byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til NTB.

Det viser seg at Raymond i virkeligheten er besatt av Satan. Han har nemlig havnet under magien til en ekte heks, som i praksis styrer hele Oslo med helvetes heksebrygg av moralisme, selvgodhet, fanatisme, stormannsgalskap, strøsalt, sykkeldekk, klima-kakling og besvergelser om død og dommedag hvis man ikke gjør som hun sier.

Satan har fylt Raymond med en helvetes angst for gravemaskiner og bulldozere, så nå klarer han hverken sove eller regjere. Løsningen var å kontakte det han trodde var Los Angeles, Mexico City og Budapest og inngå en pakt mot denslags styggedom.

I virkeligheten kontaktet han en gruppe prester fra den norske kirke –  en teologisk «task force» som spilte med på lokal engelsk dialekt, som en del av et større anti-hekse-eksorsisme-opplegg.

DNK er sterkt bekymret for trolldommen som har lagt seg over Oslo, og har inngått et samarbeid med ledende teologer for å få AP-lederen til å ta til vettet. Preses i statskirken, Anne-Kristian Liane Merci, BomBomBom, sier til Document:

– Det er ugly greier å bli besatt å grunn av heksebrygg og klimafaenskap, men vi håper å drive ut satan, og få Rørleggeren i vater igjen etterhvert. Den innbilte avtalen med innbilte storheter verden rundt, kombinert med en elektrisk lekegravemaskin og en flott elektrisk Jaguar med sjåfør, ser ut til å gjøre anfallene mildere hos «arbeiderpartimannen».

Det er altså håp, men Den Norske Kirke anbefaler likevel alle borgere å kritte et kors på inngangsdøra og lade en vannpistol med hvitløkssaft til forsvar mot små klimademoner, også kjent som «Besservizzere» som kan dukke opp i nærmiljøet. Strange times indeed.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.