Christopher Miller får godt skussmål.

Trumps pressetalskvinne Kayleigh McEnany sier at det amerikanske folk vil få høre fra presidenten når tiden er inne. På bakgrunn av at Trump retvitret de sensasjonelle opplysningene om valgsvindel, lyder det som om noe skjer i kulissene.

«You’ll hear from the president at the right moment … right now he’s letting this litigation play out, letting his lawyers take the lead on this while he stays hard at work for the American people on COVID and other matters,» McEnany told «Fox & Friends» about President Trump’s response to the election results.

Trump har et helt team advokater som jobber med alle anmeldelsene som renner inn. Hvis Sidney Powell tør si det hun gjorde søndag: at valget ble stjålet gjennom dataprogrammet Dominion, som både er en maskin og et program, så må eller bør hun være rimelig sikker; ellers vil det bli tidenes flopp.

Powell har det ikke med å floppe.

Trump har trukket seg tilbake. Ingen vet hvor han er. Det kan virke som om noe stort er på gang.

Trump skiftet nylig ut hele den sivile ledelsen for forsvarsdepartementet og innsatte sjefen for National Counterterrorism Center, Christopher Miller, som fungerende forsvarsmininster. Anti-Trump-mediene begynte umiddelbart å snakke om forberedelser til et kupp. Trump-haterne har dyrket denne forestillingen i lang tid, at Trump vil nekte å forlate Det hvite hus. De har luftet tanken om at han må bæres ut av de militære.

Dette scenariet er for dem ikke uforenlig med at han planlegger et kupp.

I så mye annet som handler om Demokratene, handler dette om projisering: Det er Demokratene, som i fire år har forsøkt å velte Trump. De har forsøkt å omringe ham, og forsvarsminister Mark Esper har åpent trosset ham, både når det gjelder uttrekking fra Afghanistan og bruk av militære for å slå ned åpent opprør.

Det kan være at Trump vil ha Miller på plass hvis han skulle vinne valget. Da vil Demokratene gi signalet til at BLM og Antifa går til åpent opprør. Med et nytt mandat i ryggen vil Trump sette hardt mot hardt. Miller har erfaring fra å jobbe med spesialsoldater og etterretning.

Den store jokeren i dette spillet er justisminister William Barr. Han ser ut til å ha glidd mer bort fra Trump. Hvis det er tilfelle, er valget av Miller forståelig. Trump har ikke råd til å ha en forsvarsminister som faller ham i ryggen.

.

 

 

Klima Antiklimaks – boken alle skattebetalere trenger:

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.