Kofferter trilles inn i stemmesenteret i Detroit klokken fire om natten. Botemiddelet mot spekulasjoner er størst mulig åpenhet. Høyesterett har tillatt regler som gjør det lettere å svindle med valgsedler.

 

Twitter er,uansett hva Jack Dorsey måtte mene, kanalen hvor informasjon om uregelmessigheter ved valget sprer seg i rekordfart. I Detroit er Republikanske valgobservatører kastet ut fra lokalene hvor opptellingen foregår, og som om ikke det var nok: Man har sperret for innsyn.

Dette kombinert med uttalelser fra Demokratiske borgermestere og guvernører om at Trump ikke må få vinne, uansett, gjør at mistankene vokser om at alt ikke er som det skal være.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.