Cansel Godek (22) ble drept på Evje 30. oktober. Mindre enn én måned tidligere hadde hun anmeldt den nå drapssiktede mannen for trusler. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Kvinnen som ble drept på Evje 30. oktober, Cansel Godek, anmeldte 1. oktober den nå drapssiktede mannen for trusler og ba om besøksforbud.

Politiet startet etterforskning som følge av anmeldelsen, men den nå drapssiktede mannen ble ikke ilagt besøksforbud.

Nå skal Spesialenheten for politisaker undersøke saken.

– Når denne saken har fått et så alvorlig utfall, har Agder politidistrikt funnet det riktig å be Spesialenheten for politisaker om å vurdere om det er gjort noe straffbart i vår håndtering av anmeldelsen og begjæringen om besøksforbud, sier politimester Kirsten Lindeberg i Agder politidistrikt i en pressemelding.

Den drapssiktede mannen i 20-årene og den 22 år gamle kvinnen var tidligere kjærester. De har en datter på to år sammen.

Han ble pågrepet om kvelden 30. oktober etter selv å ha ringt politiet. Mandag ble han varetektsfengslet i fire uker. Det er foreløpig ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

Den drapssiktede er fra Afghanistan, men har midlertidig oppholdstillatelse i Norge. Han har bodd i Norge siden 2015.

 

 

Norge forringes av masseinnvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.