Trump ser ut til å ha fått en boost av at han overvant covid-19 så fort. Han holder nå minst to møter om dagen. Her holder han den første talen etter at han vendte tilbake fra sykehuset til Det hvite hus. Foto: Alex Brandon/AP/Scanpix

Republikanerne registrerer stadig flere nye velgere i viktige vippestater. Det er et tegn på en jevn og oversett entusiasme for Donald Trump, mener de.

I Florida har republikanerne 146.644 flere nye registrerte velgere enn demokratene siden pandemien slo inn.

Demokratene har fortsatt flest registrerte velgere i delstaten, men forspranget har ikke vært mindre siden målingene av dem startet i 1972. Lignende ser man i Pennsylvania og Arizona.

Republikanerne mener dette viser en stor entusiasme for Trump, mens demokratene mener det har andre forklaringer. De viser til koronapandemien, og at mange av de nyregistrerte republikanerne er demokrater som har stemt republikansk i lang tid, men først endret sin registrering nå.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂