Laura Ingraham lar seg ikke kontrollere av Big Tech eller CNN og Washington Post som sier at det er russerne som står bak dokumentene om Bidens. Dette er ikke lekkasjer, det er ikke hacking. Det er en gjenglemt laptop. Det man i politiarbeid kalles prima facie bevis. Spørsmålet er bare om den er ekte. Det er den.

Fox News meldte natt til lørdag at den er ekte. Dokumenter viser at visepresident Biden mottok 30 kinesiske forretningsfolk i november 2011 og resultatet var investeringer hvor Biden-familien tok en stor cut. Spørsmålet er om disse avtalene ligger bak USAs tolerante holdning til Kinas ekspansjon. Hvis avtalene er ekte betyr det at visepresidenten gjorde seg selv til mål for kinesisk utpressing. De kunne når som helst avsløre ham. Alle rutinerte politikere vet det. Biden er på linje med den mexicanske forsvarsministeren som solgte seg til narkokartellet. Det er bare på et mye større nivå.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.