DocTV

Dette er de tre initiativtakerne til oppropet. Dr. Martin Kulldorff, professor i medisin ved Harvard University, biostatistiker, og epidemiolog med ekspertise i å oppdage og overvåke smittsomme sykdomsutbrudd og vaksinesikkerhetsvurderinger. Dr. Sunetra Gupta, professor ved Oxford University, en epidemiolog med ekspertise innen immunologi, vaksineutvikling og matematisk modellering av smittsomme sykdommer. Dr. Jay Bhattacharya, professor ved Stanford University Medical School, en lege, epidemiolog, helseøkonom og folkehelsepolitisk ekspert med fokus på smittsomme sykdommer og sårbare befolkninger. Foto: The Great Barrington Declaration

– De som ikke er i fare bør få gjenoppta et normalt liv umiddelbart, sier tre av verdens fremste epidemiologer og spesialister innen smittsomme sykdommer og folkehelse. I oppropet som nå er signert av tusenvis av leger fra hele verden, advarer de sterkt mot skadevirkningene av den rådende COVID-19-politikken. Dagsorden må settes på ny.

«The Great Barrington Declaration» er hovedtemaet i Dagsorden, som også refererer sensasjonelle tall om den reelle dødeligheten av Covid-19:

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) website disclosed the shockingly small number of people who died from only the Wuhan coronavirus, with no other cause of death mentioned. Hold on to your hat because here it is: out of the 161,392 deaths in the CDC data, just six percent, about 9,700 deaths, were attributed to the coronavirus alone. According to the CDC, the other 94 percent had an average of 2.6 additional conditions or causes of deaths, such as heart disease, diabetes, and sepsis. (The Townhall)

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.