Politi under utrykning ved politistasjonen i Tromsø. Foto: Terje Pedersen / NTB

Etter å ha sett videoopptak fra området der en vekter ble knivstukket i Tromsdalen forrige uke, ønsker politiet å komme i kontakt med to menn. Signalementet som gis, er sparsomt.

Det er NTB som melder om saken.

– Etter gjennomgang av en del kameraovervåking, ser vi særlig to personer som vi ut fra tid og sted tror kan ha opplysninger i saken. Disse har vi ikke snakket med så langt, sier leder for etterforskningsseksjonen Lene Fabek ved Tromsø politistasjon, i en pressemelding.

Politiet ber disse personene, eller de som kan ha opplysninger om hvem disse er, om å ta kontakt med politiet.

De to mennene har på seg henholdsvis en blå hettejakke og en grå hettejakke med rutemønster, og dukker opp på flere opptak. Det er uklart om politiet anser de to som mistenkte eller vitner. Det gis ikke noe signalement utover antrekket de skal ha hatt på seg.

Vekteren (20) fra Securitas ble knivstukket på Tromsøbrua rundt klokken 05 tirsdag morgen i forrige uke. Han kontaktet selv politiet om hendelsen og er blitt avhørt av politiet etter at han ble operert  ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

– Han forteller at han var på vei over brua mot Tromsø da knivstikkingen skjer. Han springer ned tilbake samme veien han kom og til Skjernes-kiosken, der han får ringt oss. De to gjerningspersonene løper etter ham mot Tromsdalen, forteller Fabek til Nordlys.

Her er ebok-utgaven! Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den.