Venstre arrangerte en minihøring på Stortinget om flyktninger og integrering i 2015. Her ser vi Venstre leder Trine Skei Grande (i midten), seniorrådgiver i Flyktninghjelpen Pål Nesse og Ann-Magrit Austenå, generalsekretær i NOAS. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Pål Nesse overtar vervet som generalsekretær i Noas (Norsk organisasjon for asylsøkere) etter Ann-Magrit Austenå.

Nesse har lang erfaring fra Flyktninghjelpen, både i utlandet og som seniorrådgiver i Norge.

− Etter mange år i Flyktninghjelpen gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver i Noas. Utlendingsfeltet trenger Noas mer enn noen gang, og jeg vil bygge videre på det solide arbeidet organisasjonen har gjort for å forsvare rettssikkerheten til asylsøkere og flyktninger, sier han i en pressemelding.

Ann-Magrit Austenå, som har ti år bak seg som generalsekretær i Noas, tiltrer som assisterende kirkeverge i Oslo fra 5. oktober.

Norsk organisasjon for asylsøkere (Noas) er en uavhengig medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme asylsøkeres rettssikkerhet i Norge.

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.