Ordtaket sier at du skal spørre hvem du ikke kan kritisere for å finne ut hvem som har makt. George Soros er en slik person. Newt Gingrich fikk på munnen da han begynte å snakke om at Soros er ansvarlig for at USA har fått statsadvokater som slipper ut voldelige aktivister like fort som de blir hektet. Det ville ikke blitt noe bråk om disse statsadvokatene hvis det ikke var for at de oppførte seg helt likt: De undergraver rettsstaten. Man kan bare konkludere: Det er det resultatet Soros vil ha.

Tucker trakk frem denne siden ved Soros natt til tirsdag og sist natt kunne han fortelle om reaksjonen: Twitter flagget videoen hans som farlig. Milliardvenner innen Big Tech likte ikke at Soros ble kritisert og kontaktet Tucker. Ingen skal være i tvil om hvem som er Overlords.

Mens Tuckers innslag blir merket av Twitter lar Twitter pornohubs bli værende. Når Tucker påpeker inkonsekvensen sier de det var en feil. -Nei, sier Tucker. Det. var ingen feil. Det er slik de er.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.