Massemigrasjonen til Europa har ikke bare satt Moria-leiren på Lesvos i brann. Der har migrantene nå fått beskjed fra greske myndigheter om at de som ikke flytter inn i den nye leiren som er under bygging, ikke vil få behandlet sine asylsøknader. Foto: UNICEF/Twitter

Redaktør Hans Rustad og Kent Andersen er enige i at Lesvos er en mikroversjon av hva som vil skje med Europa. Men de er uenige om hvorvidt dette er et resultatet av en villet politikk eller om det er styrt av tilfeldigheter. Få med deg dette og mer til i dagens Dagsorden.

I programmet kommer de to herrene også inn på utviklingen i USA og utviklingen for Document, som nå både kan leses, høres og sees.

Podkastversjonen kan høres her.

Dagsorden ser du på vår YouTube kanal, eller her:

 

Tittelen på dagens program er selvsagt en referanse til Douglas Murrays bestselgende bok «Europas underlige død«, som kan kjøpes til redusert pris på vår forlagsside.

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!