Luleå er en liten by langt nord i Sverige. En tunnel under Södra Hamnleden i Luleå ble avsperret tidlig lørdag morgen etter at politiet fikk melding om en grov voldtekt. Politiet meldte:

Gangveien ved Södra Hamnleden ligger få meter unna pub og spisested O’Learys:

Google maps

Google maps

De svenske innbyggerne i Luleå tar til Flashback Forum for å fortelle det de vet. Flashback er da også et av de første stedene politiet jakter på informasjon om kriminalitet. Her lastes det opp både bilder, historier og film med minimalt av moderering. Naturligvis er det mye spekulasjon og ofte feil, men som regel kommer både vitner og et debatterende kommentarfelt der til enighet om hva som virkelig har skjedd.

Her er utdrag av utvekslingen for denne saken:

Tjena flashbackgänget!
Var ute den kvällen i Luleå på Olles (O’Learys), har nästan ett finger på vilka det kan vara. Var tre st utsocknes (typ afghaner) med knackig svenska som var väldigt snabba på att konfrontera så snabbt man snackade med en av de två tjejerna som de «hängde» med. Läskig händelse asså, att det var så nära en själv.
En annen sier at han havnet i slagsmål med de samme afghanerne:
Jag var också ute den kvällen vi hamnade i slagsmål med dom och jag har dom på film, nåt av värde?
Aftonbladet har ikke noe kommentarfelt på selve nettsiden, men denne saken la de ut på Facebook. Der kommer de sinte utbruddene:
Hvor mange av disse reaksjonene vil bli moderert vekk? Sverige forsøker å sette munnbind på alle som ikke er enige i at fremtidens Sverige skal bestå av et annet folk.

Aftonbladet

Bestill Kent Andersens bok om klimasaken her!

«Svenske» imamer. Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!