Norske pensjonister har også et liv og en vei å gå. Den synes lengre for hver dag, og etter hvert pensjonistoppgjør. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Scanpix

Jeg kan ikke si annet at jeg er stolt av min gamle mor som har hele 13.500 i pensjon hver måned, og som i dag har bidratt til at Norge kan hente 50 migranter og eventuelle pyromaner fra (Soria) Moria leiren. Engangs-kostnaden for å bringe inn dette antallet er ca. 75 millioner i året de første tre år, om alle holder seg på matten.

Tusen takk til deg og til andre norske pensjonister for den fantastiske solidariteten dere viser i et hvert lønnsoppgjør.

Engangskostnaden for å bringe inn dette antallet er ca. 75 millioner i året de første tre år, om alle holder seg på matten.

Deretter må vi bruke SSB sine tall med pluss eller minus 16,7 mill. per hode i generasjonsløpet, så disse 50 vil alene koste oss 835 millioner pluss 225 millioner i bosetningskostnader og da har jeg ikke regnet inn hva de direkte kostnader for byråkratiet er på.

Dette beløpet er ca. nøyaktig hva staten sparer på å underregulere pensjonistene i 2020.

1050 millioner. For å si det enkelt: 1 milliard.

Ser nå at norske kommuner som tjener penger som gress på å huse mindreårige migranter, ønsker å huse disse. Det må de gjerne gjøre. Anbefaler at de tar kostnadene selv, da regner jeg med at pipen får en annen lyd. Eller de kan samle inn på Spleis.

For fremtidens budsjetter bør de reelle kostnadene fases inn i budsjettet. 3000 kvoteflyktninger i året tilsvarer 50,7 milliarder i kostnader. Pluss familiegjenforeninger og andre migranter som klarer å komme seg inn i landet.

Det triste med dette er at de som virkelig trenger beskyttelse som journalister og byråkrater som opponerer mot makta i diktaturer, heller ikke blir ønsket. Det er disse det var meningen vi skulle hjelpe.

Ikke folk som ønsker et bedre liv i Europa, noe som er helt legitimt. Men da er det også legitimt å si nei takk.

Sannheten er at velferdssamfunnet vårt vil ikke klare denne belastningen, og det har politikerne i FrP og to Brochmann-utvalg allerede skjønt. Problemet er at denne galskapen går utover de svakeste i det norske samfunnet.

Carl Ivar sammenlignet dette på nittitallet med at nå gir kaken 6 stykker, men i fremtiden blir det 9 på samme kaken.

Jeg tror det blir 12.

Stem FrP i 2021.

Ha en fin kveld.

Hilsen,

Øyvind fra Holmen

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂