Noen bilder blir bare mer historiske med årene. Selbekks møte med leder av Islamske Råd 10. februar 2006 er en slik anledning. NRK forhåndsreklamerte i morges for en dokumentar om stormingen og brenningen av ambassaden i Damaskus og personalets flukt. Det var intervju med de impliserte. Studio-stemmen legger over at dette var dramatiske dager og det pga 12 tegninger. NRK synes nok ikke det var verdt å få ambassaden brent. Scanpix billedtekst den gangen: OSLO 20060210: Redaktør Vebjørn Selbekk (th) i «Magazinet» beklaget dypt på en pressekonferanse fredag at muslimske religiøse følelser ble krenket ved trykkingen av faksimilen fra Jyllands-Posten som viste karikaturtegninger av profeten Muhammed. Han er nå enig med lederen i Islamsk Råd i Norge, Mohammed Hamdan, om å legge denne saken bak seg. Foto Morten F. Holm / SCANPIX

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.