Kellyanne Conway takker for seg som rådgiver i Det hvite hus. Hun er en av de mest fremstående som har vært med hele veien fra 2016. Conway sier hennes avgjørelse er helt udramatisk. Hun har fire barn og de trenger henne. Det blir mindre drama og mer mama, tvitret Conway søndag.

Conway har alltid stilt opp.for Trump i mediene og aldri veket fra hans side. Det samme kan ikke sies om hennes ektemann, George, som har blitt en av presidentens mest innbitte kritikere. Mange har lurt på hvordan ekteskapet fungerte med så store motsetninger.

Presidenten kalte ham en gang: «stone cold LOSER & husband from hell.»

Det heter at også George vil komme med en erklæring. Det er mulig de begge senker den offentlige profilen og konsentrerer seg om privatlivet.

 

 

Kellyanne Conway to leave post in the White House to focus on her family

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂