Byråene gjør hva de kan for å bygge opp Bidens kampanje. De tar ikke bilder som viser halvtomme lokaler, slik de gjør under Trumps møter. De legger ut bilder der Biden tar seg godt ut, med flaggborg i bakgrunnen. Men det finnes unntak. Fra onsdagens debut sammen i Wilmington. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

Nærbilder viser at Biden hadde manus da han snakket med Kamala via Zoom. Biden har tidligere blitt avslørt med manus i det som skulle være spontane person-til-person-samtaler, som da han chattet med Bernie Sanders. Han kan ikke snakke uten manus.

Det var Jack Posobiec fra One America News som oppdaget dette på et bilde som Biden-kampanjens fotograf Adam Schultz la ut på Instagram.

“Biden had to read a script when he called Kamala,” wrote Posobiec on Twitter. He included a zoomed-in image of what seems to be a print-out script on the desk in front of Biden’s laptop.

Biden holder telefonen opp ned.

Det er mistanke om at staben rundt Biden skjermer ham for at det ikke skal komme ut hvor mentalt svekket han er.

Onsdag sto han og Kamala for første gang sammen på en scene, i en gymsal i Bidens by Wilmington. Det var ikke mye som minnet om et valgmøte.

Den store gymsalen (var) halvtom. Det var like mange journalister med munnbind til stede som valgkampstab og familiemedlemmer av hovedpersonene.

Utenfor skolen sto en liten gruppe på 100 tilhengere og viftet med flagg, uten noe håp om å bli sluppet inn på grunn av de strenge smitteverntiltakene. (NTB)

 

Joe Biden Reads from Script While Talking to Kamala Harris on Zoom

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.