Nigel Farage hevder å kunne bevise at britiske skattebetalere betaler hotellopphold for nærmere 50.000 migranter. Skjermdump YouTube

Nigel Farage hevder på Twitter at 48 000 ulovlige innvandrere får hotellopphold i landet på britiske skattebetaleres regning.

– Dette vil koste skattebetalerne 5 milliarder pund i løpet av de neste ti årene. Denne skandalen blir bare verre, sier Farage.

– Regjeringen gjør ingenting for å stoppe det, fortsetter han. Media vil fordømme meg for selv å snakke om dette, men det er sannheten, og vi bør snakke om det, sier han videre.

I følge Farage har et privat selskap signert en milliardkontrakt – og er forespeilet å kunne fortsette driften i år framover.

Farage har nå publisert en video på sin Twitter-konto, der han forsøker å booke rom på hotell. Men hotellet er fullbooket og stengt for publikum. Utenfor blir han møtt av unge røykende arabiske menn.

Farage har også publisert en lengre reportasje om illegale innvandrere i Storbritannia. Reportasjen er tilgjengelig på YouTube.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.