To personer er funnet døde i en leilighet på Askøy den 18. juli 2020. Politiet anser dødsfallene som mistenkelige og gjennomfører undersøkelser på stedet. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix.

En kvinne og en mann er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet mener de to er i familie og anser dødsfallene som mistenkelige.

– Det er åstedet som gjør at vi ser på dette som mistenkelige dødsfall, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding fra en som var bekymret for at det kunne ha skjedd noe med de to og rykket derfor ut til leiligheten, ifølge Knappen.

– Da politiet kom til stedet noen minutter senere fant vi en kvinne og en mann død i boligen. De to er ikke formelt identifisert, men politiet mener at det er mor og sønn, som bor i boligen, som er funnet, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Det jobbes med å varsle de pårørende.

Politiet har startet etterforskning, og kriminalteknikere er på vei til stedet for å starte sine undersøkelser. Disse vil pågå utover kvelden og natten.

– Videre jobber politiet med å kartlegge de avdødes siste bevegelser og avhøre vitner som kan ha vært i kontakt med de avdøde i senere tid. Det undersøkes også om det er elektroniske spor som må sikres, heter det.

Politiet varsler en gjennomgang av saken så langt klokken 12 på politihuset i Bergen søndag.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.