Nytt

Politiets teknikere etterforsker et mistenkelig dødsfall i Kristiansand 3. oktober. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 40-årene ble funnet død i Kristiansand lørdag. Dødsfallet ansees som mistenkelig.

– Jeg kan bekrefte at en mann i 40-årene er funnet død på en adresse i Kristiansand. Omstendighetene og observasjoner som melder og politiet har gjort på stedet gjør at vi anser dødsfallet som mistenkelig, sier jourhavende jurist Henrik Bjugan Hegdahl i Agder politidistrikt til NTB.

Det var Fædrelandsvennen som først meldte om dødsfallet. Ifølge avisen ble personen funnet i Suldalen. Politiet fikk melding om funnet av den omkomne klokken 13.17 lørdag.

Mannen ble funnet død i leiligheten sin av en nabo.

Ingen er så langt pågrepet i saken.

Hegdahl sier at de pårørende er varslet.

– Vi gjør nå tekniske og taktiske undersøkelser på stedet. I tillegg gjør vi avhør av personer som kan ha opplysninger i saken.

I en pressemelding opplyser Agder politidistrikt at de også har anmodet Kripos om taktisk og teknisk bistand.

Hegdahl vil ikke si om mannen som er funnet død, er kjent for politiet fra tidligere.

– Vi driver nå med undersøkelser for å avdekke og kartlegge den døde personen. Jeg ønsker ikke å gå i detalj om kjennskapen vår til vedkommende, sier politiadvokaten.

Politiet meldte ikke om det mistenkelige dødsfallet før over tre timer etter at mannen ble funnet.

– Vi har ventet med å gå ut med dette for å få jobbe i ro på stedet, sier operasjonsleder Vidar Arnesen til Fædrelandsvennen.