Politiet ber om tips fra publikum, etter at en person ble funnet kritisk skadet utendørs ved 8-tiden, søndag morgen. Personen ble funnet i et blokkområde ved Bystranda.

– Det er et uavklart hendelsesforløp. Politiet jobber med å avklare hva som har skjedd, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Henrik Bjugan Hegdahl i en pressemelding.

Politiet kjenner identiteten på personen, men ønsker ikke å gå ut med flere opplysninger på nåværende tidspunkt.

Fædrelandsvennen skrev tidligere søndag ettermiddag at politiet hadde sperret av et område ved Bystranda i Kristiansand. Politiadvokaten bekrefter overfor NTB at det avsperrede området er stedet hvor vedkommende ble funnet.

Det er iverksatt kriminaltekniske undersøkelser på åstedet, og politiet gjør ytterligere taktiske og tekniske undersøkelser for å avklare hva som har skjedd, og hvordan personen er blitt skadd.

Politiet kjenner identiteten til den skadde personen, men ønsker ikke å gå ut med den informasjonen. Vedkommende ble kjørt til sykehuset i ambulanse. Politiet ble varslet om saken i 8-tiden. (NTB)

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂