Politiet jobber med å avklare hva som har skjedd etter at en mann ble funnet bevisstløs ved Bystranda i Kristiansand søndag. Mannen døde onsdag av skadene.

Den avdøde er en norsk mann i 60-årene. Han ble funnet bevisstløs rundt klokken 7.45 søndag morgen. Politiet ber om tips i saken.

Politiets siste sikre observasjon av mannen er gående i Markens gate ved Dronningens gate søndag klokken 2.52, og han gikk da i retning mot sjøen. Etter dette tidspunktet har politiet ingen observasjoner av vedkommende.

Mannen var iført en grønn allværsjakke. Han var om lag 167 centimeter høy og hadde grått hår.

– Politiet ønsker at personer som har observert en mann ikledd en grønn allværsjakke i området mellom Markens gate og Skansen natt til søndag i tidsrommet mellom kl. 02.50 og kl. 07.45, kontakter politiet, sier politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland.

Hun ber også personer som har beveget seg langs strandpromenaden mellom Tangen og Markensgate i samme tidsrom, om å kontakte politiet.

– Politiet har også informasjon om at to personer benyttet utendørsbassenget til Aquarama denne natten og at en annen person var i kontakt med de to som badet. Vi ber om at disse personene kontakter politiet fordi de kan ha viktig informasjon som politiet kan benytte videre i sine undersøkelser, sier Hobbesland.

Les også:

Kritisk skadet person funnet utendørs i Kristiansand – politiet ber om tips

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.