En mann i 60-årene ble natt til søndag funnet bevisstløs i Drammen sentrum med skader på kroppen. Hendelsesforløpet er ukjent.

Mannen ble funnet i Nedre Storgate omtrent 20 minutter over midnatt.

– Han har skader som vi ikke kjenner årsaken til. Det kan være at noen har påført han skader, men det kan også være fall, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Sørøst politidistrikt til NTB like før klokken 2.30. Han ønsker ikke å kommentere hvilke skader det er snakk om eller hvor på kroppen, men sier det er snakk om støtskader.

Mannen behandles på sykehuset, og politiet opplyser til VG at tilstanden hans er kritisk. Mannen har ikke vært ved bevissthet siden han ble funnet.

Politiet ønsker å komme i kontakt med fire unge menn som hjalp til med førstehjelp på stedet før nødetatene kom fram. De har status som vitner i saken og er ikke mistenkt. De forlot stedet etter at ambulansepersonell kom til.

– Nå jobber vi med å finne ut hva han har blitt utsatt for, samtidig som vi gjør åstedsundersøkelser og gjennomfører et avhør med personen som varslet oss, opplyser Fjeld. Politiet undersøker også om det er videoovervåking på stedet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.