Tucker tar fatt i talen Trump holdt ved Mount Rushmore der han påpekte at barna lærer å hate Amerika i skolen. USAs historie fremstilles som en eneste lang rekke overgrep. Dette har pågått en lang tid og resultatet kan ses i opprøret i våre gater, sa Trump.

Hvorfor hater de Trump så intenst, åpnet Tucker med å spørre. Det er ikke normal motstand eller uenighet. Trump utløser et raseri og et hat hos samfunnets elite som er uten sidestykke. Norske medier pumper ut dette hatet hver eneste dag.

Hva kan det komme av? Disse menneskene kan ikke kontrollere Trump. De vet aldri hva han kan komme til å si. Han er ikke forutsigbar.

Talen han holdt ved Mount Rushmore går inn i historien som en av hans beste, sier Tucker.

Tucker kunne gått enda dypere: Trump forteller den liberale elite at deres tid er ommme. Derfor hater de ham så intenst. De har levd i et vektløst rom de siste tiår. Når de kjenner at tyngdekraften igjenn drar dem ned, får de panikk. De forsøker å holde seg opp med en moralisme som ligner nettopp på den supremasisme de angriper.

Historien om den liberale elite har vært en eneste lang saga om projisering. Det de har beskyldt far right og Trump for, har de selv gjort.

Derfor er det umulig å si hvordan dette vil ende. Vil liberalerne/venstresiden lykkes med å anstifte den brannen de hele tiden advarer mot?

De radikaliseres i rasende tempo og virker drevet av indre demoner.

Se klippene av hvordan mediene fremstiller Trumps tale. Å feire 4. juli er plutselig et uttrykk for hvit nasjonalisme.

 

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.