Justisminister William Barr sier demonstrasjonene i amerikanske byer har utartet til vold og anarki bl.a. fordi Antifa har infiltrert og anstiftet vold.

“Unfortunately with the rioting that is occurring in many of our cities around the country, the voices of peaceful protests are being hijacked by violent radical elements. Groups of outside radical agitators are exploiting the situation to pursue their own separate and violent agenda,” Barr said in a press conference at the Department of Justice:

“In many places, it appears the violence is planned, organized, and driven by anarchic and leftist extremist groups, far-left extremist groups using Antifa-like tactics, many of whom traveled outside the state to promote the violence,” Barr continued.

Laura Logan sier i et intervju med Laura Ingraham at det er celler i demonstrasjonene bestående av folk med kamera til tusenvis av dollar og avansert kommunikasjonsutstyr. De har ikke tjente de pengene selv. Noen har utstyrt dem og vil at de skal gjøre jobben.

George Soros er den som nevnes oftest i slike sammenhenger. Soros har finansiert grupper som bruker vold, som Black Lives Matter.

Guvernør Tim Walz beskyldte også høyreekstreme for å puste til ilden. Da han ble spurt etter bevis sa han at det var basert på «mistanker» siden folk hadde skrevet på nett at de ville til Minneapolis.

 

AG Bill Barr: Violence Appears Planned by Far-Left Groups Using ‘Antifa-Like Tactics’

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.