Gjesteskribent

Russland, Kina, Iran og de islamske landene bryter den ene fredsbevarende avtalen etter den andre, noe som knapt er mediesak i Norge.

Når USA, som i alle år har stått som største finansielle bidragsyter til FN, sier at de vil ta en konsoliderende pause med sine innbetalinger WHO, er naive og/eller egoistisk motiverte norske politikere og gammelmedia på pletten med kritikk.

Når Russland har brutt avtalen om Open-Skies igjen, og Trump nå sier at USA ikke lenger føler seg bundet av avtalen, men håper Russland kommer på bedre tanker og igjen vil etterkomme avtalen, hvordan reagerer da det offisielle Norge?

Jo: Da synes Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide det igjen er på tide å kritisere Trump!

Tenk deg at du inngår en gjensidig nyttig avtale med noen, og den som du har avtalt med bryter avtalen, kanskje gang på gang på gang uten konsekvenser: Binder den avtalen deg da synes du?

Er den beste strategien å lukke øynene for din motparts stadige brudd?

Svaret er nei. En ensidig oppfylt avtale, er bare til skade.

Om igjen og om igjen kritiserer ukloke norske politikere USA, og spesielt Trump. Alltid med gammelmedia på lag. Hva feiler det dem?

Norge er 100% avhengig av hjelp fra USA om ufred skulle oppstå på våre kanter.

Reell hjelp fra et Europa, som er nede i knestående, er bare å glemme!

En skulle jo tro at Norge, med sin evinnelige sutring, forsøker å behandle USA så urimelig at Trump til slutt sier; OK, grei dere selv!

Er det det vi vil?

Denne historien gjentar seg: Kina har så lenge jeg kan huske, kjipet seg når det gjelder å betale kontingent til FN og vært svært tilbakelente i forhold til menneskerettighetene.

USA har i alle år betalt mest for FN, men når Trump altså bare ber om en konsoliderende time-out; da får han «oss» på nakken igjen. Flaut å være «oss».

Da USA gikk lei av Irans trevne oppførsel i forhold til atomavtalen, da manglet det ikke på «norsk» kritikk. Kritikk av det livsfarlige prestestyret i Iran da vel? Nei, av Trump! Flaut.

Det er direkte nedslående for meg personlig å høre at «Norge kritiserer…». Igjen og igjen USA og Trump. Intellektuelt flaut.

Folkets Norge og det offisielle globalistisk sosialistiske Norge står langt i fra hverandre.

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg uttalte idag:

«At Russland igjen begynner å overholde Open-Skies-avtalen, er den beste måten å bevare fordelene med den på».

Takk, det er enkelt og greit og 100% riktig, og Norge trenger forøvrig snarest ny utenriksminister.

 

Kjøp Peder Jensens bok her!