Politiet er på stedet ved 7-Eleven Bekkelaget etter meldinger om et masseslagsmål mellom en stor gruppe ungdommer. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Fredag kveld måtte Oslopolitet rykke ut til et masseslagsmål mellom en stor gruppe ungdommer i området ved Bekkelaget/Ormøya/Ulvøya. Politiet søkte med politibåt og fra land, og fikk kontroll på et «økende antall ungdommer», skriver VG.

Google Maps

Politiet måtte bevæpne seg fordi stikkvåpen var blitt observert av vitner. Folk i området ble bedt om å holde seg unna.

Operasjonsleder Guro Sandnes opplyser til VG:

– Det var mange ungdommer på samme sted, men det ser ut som om det er en form for konflikt mellom noen av de som var der. Det er en person som blir sett med en knivliknende gjenstand i hånda, som gjør noen utfall mot en eller flere av de som er der – men det virker å være rettet mot noen konkrete personer, sier hun.

– Vi har sikret oss gode videoer og gjennomgår det materialet, sier Sandnes.

Ingen er pågrepet og det er ikke meldt om skadede.