«Coronaviruset diskriminerer ikke» har vi hørt til det kjedsommelige. Men det er en sannhet med modifikasjoner. For vi vet at de som blir sykest og har størst sjanse for å dø er eldre menn med underliggende sykdommer som hjerteproblemer, diabetes og høyt blodtrykk. Man skulle tro at globalistene nesten ville feiret denne anledningen til å bli kvitt disse brysomme eldre mennene som liker å kjøre bil, dra på hytta, drikke øl og grille. Ofte har de flaggstang også hvor de heiser det norske flagget for å vise sin glede over nasjonalstaten.

Disse mennene var for få uker siden selve trusselen i verden for de «progressive» globalistene. Ikke bare i Norge, men i den vestlige verden hvor man helt hadde glemt hva og hvem som var viktig for overlevelse. Nå sitter vi der med manglende nasjonal matproduksjon, uten rørleggere og byggfolk, uten fungerende beredskap og uten varer og deler fra Kina. Og kanskje denne ideen med å bygge et nytt Ullevål sykehus som et gigantisk fremtidig «smittetårn» ikke var så god allikevel. På tide å revurdere mye av norsk politikk, med mindre du er rødgrønn politiker og synes det er flott med så lite bilkjøring og forurensning.

At de eldre dør av coronaviruset har svært mange akseptert (så lenge det ikke er deres egne foreldre eller besteforeldre, selvsagt). Nå som viruset viser seg å smitte raskere i innvandrerbefolkningen enn blant nordmenn, har derimot pipen fått en annen lyd blant våre lyserøde og blodrøde kommunister som lukter «revvolusjon» i virusets kjølvann. Våre nye landsmenn må reddes og alle disse forskjellene i samfunnet må jevnes ut!

Aftenposten viste forleden hvordan spredningen har fått fotfeste i Groruddalen i Oslo og Søndre Nordstrand med Holmlia. De mørkerøde områdene er også områdene med fleste innvandrere i Oslo. Så nå er krisen en helt annen. For nå handler det om de som sosialistene, så rasistisk, mener ikke kan greie seg selv – de som må reddes av oss nordmenn. At det somaliske miljøet føler seg krenket av denne lavere forventningen til dem er en annen sak som helst preller av på «de gode».

For det er urettferdig at noen bor trangere, har mindre penger, lavere utdannelse, færre venner, ikke får nye ski til jul, ikke har Canada-goose jakker, foreldre som slår dem, mangler fritidsklubber og nå også – manglende kjellerstuer.

Kjellerstuer til folket!

SV lever fremdeles på kjellerstuenes 70-tall. I en artikkel i Klassekampen med tittelen «De som mangler kjellerstue» sier SV politiker Stian Amadeus Antonsen:

– Denne krisa har avdekket en strukturell urettferdighet som vi ikke får fiksa nå. Det er lettere å følge helserådene for ungdommer som har en stor kjellerstue og kan sitte hjemme og game, sier Antonsen og tar til orde for en mer rettferdig boligpolitikk:

– Folk skal ha en anstendig bolig som gjør at de kan klare seg gjennom en pandemi.

Anstendig bolig? Oslo er full av anstendige boliger. Men de var beregnet på nordmenn som ikke får 4-6 barn per familie. Trangboddheten er nokså selvforskyldt når man forsetter å få flere barn enn man har plass, penger og soverom til. Leilighetene i terrasseboligene på Vestli er store. Og de er identiske med de som er på Ullern, hvor trangboddheten mystisk nok lyser med sitt fravær.

Det skal sies at mange av leilighetene i Groruddalen imidlertid er blitt delt opp i mindre enheter for høyere utleie. Disse er ofte eid av innvandrere som altså gjør dette mot sin egen gruppe. Et stort problem som Jan Bøhler har påpekt i flere år. Men gjøres noe med det? Nei.

Og hva mener SVs Antonsen egentlig er urettferdig her? At nordmenn tilpasser seg sine egne økonomiske rammer eller at innvandrere belager seg på at nordmenn betaler for deres livsvalg? Det er kanskje urettferdig at vi har så forskjellig kultur? At vår norske kultur er godt tilpasset Norge og at fremmede kulturer ikke er det? Mange vil nok si at det er urettferdig at vi importerer så mange som ikke kan brødfø seg selv og at disse hele tiden må få særbehandling. Det norske måteholdet er ikke en islamsk verdi.

Image may contain: 1 person, smiling, beard, possible text that says 'Stem pa meg SK 9. september!'

Stian Amadeus Antonsen (profilbilde fra Facebook) har gått på London School of Economics, skriver han. Det ser ikke ut til å ha hjulpet på den økonomiske forståelsen.

Narkosalget tørker opp nå som norske ungdommer sitter i kjellerstuene sine og gamer istedet for å kjøpe lørdagsdop av sine faste doplangere med innvandrerbakgrunn. Her lanseres samtidig en teori om hvordan smitten spredte seg så raskt til innvandrermiljøet hvor ingen hadde vært på skiferie i Ischgl.

Narkokrybben er snart tom og nå bites hestene. Vi vil se flere territoriale knivstikkinger, skytinger, drap og bilbranner mens SV fremdeles tror at bedre boliger til innvandrere er svaret.

Nesten litt kjipt at vi ikke har noen tsarfamilie de kan avlive i samme slengen.

Klassekampen

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.