For snart 30 år tilbake besøkte daværende statsminister Gro Harlem Brundtland USA og daværende visepresident Al Gore (t.v.) i Det hvite hus. Norges ambassadør i USA, Kjeld Vibe (t.h.). Disse champagnesosialistene har lurt en hel verden, inklusive norsk venstreside, med på klimagalskapen. Foto: Aleksander Nordahl / NTB  Scanpix

Redaksjonen følger skribenter både på høyre- og venstresiden, og er derfor langt bedre orientert enn dem som bare følger mainstream media. En av dem vi følger, er gammel-kommunisten Pål Steigan fra Arbeidernes Kommunistparti. Mannen som hilste på Pol Pot og var ute av stand til å forstå hva som var i ferd med å skje i Kambodsja – fordi han var ideologisk forblindet og dermed forpliktet til ikke å se det vi andre så. Nå har Steigan sin egen blogg, hvor han tidvis kommer med svært kloke betraktninger – han mangler bare den siste meteren for å finne riktig svar: Feilen ligger ikke på høyresiden. Den ligger hos deg og dine på venstresiden, Steigan.

Det er i innlegget «Nå handler det ikke lenger om klima. Dette er rå klassekamp» Steigan imponerer med sitt klarsyn rundt EU, klimasaken og maktkampen bak. Innlegget er godt skrevet, fornuftig, vitenskapelig korrekt og en verdifull analyse av de enorme kapitalkreftene som står bak klimahysteriet.

Steigan setter lyset på elitismen som ligger til grunn for å manipulere folk flest til grønt hysteri, så man uten motstand kan melke arbeiderklassen for både makt, penger og innflytelse og omgjøre Europa til et føydalt tusenårsrike – komplett med en tysk rikskansler i førerstolen … så er vi altså der igjen. Sukk! Steigan skriver:

Regjeringas «Klimakur 2030» er en del av denne klassekrigen. Med «klima» som påskudd tar Solbergregimet med globalistpartiet Venstre i spissen sikte på i løpet av ti år å rasere og forvandle Norge til det ugjenkjennelige. Norsk landbruk og det norske kulturlandskapet skal ødelegges, utvilsomt til glede for globale agrobusiness. Fjellheimen og skjærgården skal sprenges i stykker og gjennomskjæres av anleggsveier for å bygge en vindindustri som bare spekulantene har interesse av. Og strømprisene skal mangedobles, noe som ikke minst de fattigste familiene vil oppleve som et hardt inngrep i dagliglivet.

Det var ikke høyresiden og kapitalister som sto bak klimahysteriet

Men fortsatt er Steigan den lille meteren unna å få ballen helt i mål og ta klassereisen over til fornuften – slik Documents redaktør gjorde for veldig mange år siden. Pål Steigan er ikke der helt ennå, for han nærer det samme blinde autopilot-hatet til høyresiden og «kapitalister» som før:

Årets møte i World Economic Forum (WEF) viser på en overtydelig måte at de rikeste multinasjonale selskapene i verden nå akter å bruke «klima» som et påskudd for å drive igjennom sin dagsorden og sikre sin politiske og økonomiske kontroll over kloden.

Dette er for så vidt 100 % korrekt. Skrittet Steigan ikke er i stand til å ta ennå, er å nevne hvem som startet klimahysteriet, og sørget for at en obskur, ubekreftet teori fra 1957 har blitt en ubestridelig, politisk, altomfattende sannhet: Det ansvaret hviler på champagnesosialistene Al Gore og Gro Harlem Brundtland.

Teorien om at CO2 styrer hele klimaet, ble oppfanget av politikeren Al Gore, som etter hvert fikk makt til å delegerte offentlige penger til vitenskapsfolk for å bekrefte teorien gjennom ren bestillingsforskning. Og det var Brundtland som dro denne kvasivitenskapen inn i FN og gjorde teorien til global storpolitikk basert på «omfordeling» gjennom «Vestens klimagjeld».

Det er partiene på venstresiden som har drevet den frem til dagens hysteri. Det er grønne ekstremister på venstresiden som begjærlig grep sjansen og tok både LO og Ap som gissel for en altomfattende, kollektiv og kostbar moralisme. Det er venstresiden som pisker barn opp på klimabarrikaden som frontsoldater. Og grupper som Extinction Rebellion tilhører Steigans blodrøde venstreside. Høyresiden bare sitter og ser på, mens den høster penger, under Ernas alltid tilstedeværende Buddha-smil.

Klimasaken har en utrolig bred front, og tilsvarende sprikende agendaer

Hadde venstresiden lagt to pinner i kors for å stoppe klimahysteriet, ville det vært over for lengst. Husk det, Steigan! I stedet dro de næringslivet inn i ligningen, for de regnet med at dette ville være en verdifull alliert. Godt tenkt, men som vanlig klarte ikke sosialistene å tenke langt nok: I næringslivet finnes det nemlig også rene skurker som bare har én agenda: penger og makt. Det kan nemlig være ekstremt vanskelig å se forskjell på gode og dårlige kapitalister. Bare spør en 2008-kunde av Fannie Mae. Det betyr imidlertid ikke at alle kapitalister er dårlige mennesker. Dét blir for enkelt.

Når kyniske næringslivs-aktører uten samvittighet eller samfunnsånd kjente eimen av status, image, makt og risikofrie offentlige penger gjennom «grønne sertifikater» og «kvotehandel», ble de imidlertid som haier på blodjakt. De ble tilsynelatende like klimafrelste som venstresiden, og dro sitt yndlingsparti Høyre med seg ned i den grønne gjørma – for klimasaken er politikkens multiverktøy for enhver anledning eller agenda. Men altså: Det var ikke høyresiden som fant opp «klimakrisen», det sinnssyke «Grønne Skiftet». Det var sosialister som gikk i bresjen for alt sammen. Har du glemt det, Steigan? Vel, dét har ikke arbeiderklassen.

Klimasaken er nok et svik mot arbeiderklassen i Vesten 

Alt dette er grunnen til at arbeiderklassen plutselig vender venstresiden, sosialdemokratiet og arbeiderbevegelsen ryggen i Europa og USA. Arbeiderbevegelsen er overtatt av udugelige snobbe-globalister som aldri har hatt en skikkelig jobb. De har igjen alliert seg med overklassen og eliten og angrepet folket. Først med «arbeidsinnvandring», så med EU, så med masseinnvandring og islam, og så med klimahysteriet. Nå koster det så mye at folk ikke klarer mer. De stemmer med beina.

Og dette kunne skje fordi venstresiden dessverre består av folk som kan være … (unnskyld at jeg påpeker det) litt i overkant lette å manipulere. Hvis du er en maktsyk elitist som vil ha røde velgere på din side, så trenger du bare rope «Høyresiden er imot det!».  Da vil beklageligvis mange sosialister og deres mediehus reagere gjennom ren Pavlov-psykologi: «Høyresiden er skeptiske? Da er vi 100 % for!» La meg få oppsummere dette fenomenet med flere eksempler, Steigan:

  • Det var på denne måten den ateistiske venstresiden, som alltid har vært opptatt av likestilling, ble macho-overtroen islams beste venn i Vesten. Dere ble manipulert av religiøse kynikere.
  • Det var slik venstresiden plutselig omfavnet klimahysteriet, som bare gavner de maktsyke, men aldri vil gjøre et fnugg av forskjell for naturen. Dere ble manipulert av fanatikere.
  • Det er derfor venstresiden aldri kan innrømme at «flerkultur» er et katastrofalt samfunnseksperiment, uansett hvor mye vold og voldtekter som skjer som følge av innvandringen. Dere ble manipulert av udugelige sosialist-ledere som ikke vil bli avslørt.
  • Det er derfor venstresiden omfavner MSM, som pumper ut fake news og vil ha vekk ethvert medie-alternativ som opprettholder ytringsfriheten. Dere ble manipulert av deres eget flokkinstinkt.
  • Det var slik venstresiden fant ut at eliteklubben EU, som undergraver ALT av stabilitet og arbeiderrettigheter og trygghet i arbeidslivet, plutselig ble et viktig symbol for solidaritet og internasjonalt samarbeid. Dere ble manipulert av globalister som vil ha mer makt og penger.

Dere ble lurt, skrudd og manipulert til å løpe fra alt av prinsipper og anstendighet 

Alt dette viser at venstresiden har kortsluttet og reagerer på instinkt i stedet for å tenke: «Vi må like alt høyresiden misliker». Men til slutt blir det for absurd.

Til slutt blir det for mye gjengvold, hijaber, trygdesvindel, bilbranner, overnasjonalitet, klimaavgifter, veganer-moralisme og vindmøller. Nå faller skjellene fra folks øyne over hele Europa. Globaliseringen gavner alle andre enn arbeiderklassen. Derfor hyller så mange arbeidsfolk Trump, Brexit, SD, LePen og AfD, som vil ta vare på nasjonalstaten, tryggheten, selvråderetten og selvstendigheten. Dette er ikke rakettforskning.

Grunnen til den sosialdemokratiske miseren i Europa er at dere er ute av stand til å ta selvkritikk og innrømme at problemet er ikke høyresiden som i flere tiår har advart mot globaliseringens skadevirkninger. DET ER IKKE OSS – DET ER DERE SELV! Denne vonde og vanskelige selverkjennelsen er den siste meteren Steigan og andre sosialister mangler. Han sier:

Nå handler det ikke om «klima». Det pågår en voldsom klassekamp og kamp for å ta fra oss de siste restene av nasjonal sjølråderett og demokrati.

Det har du rett i, Steigan. Men skyld ikke på høyresiden!

Vi på høyresiden ødela ikke Europa med åpne grenser og normløshet. Vi er ikke folkets fiender, vi er ikke rasister, vi er ikke nazister, og slett ikke elitens og grådighetens venner. Vi har bare litt andre løsninger på samfunnsproblemene. Vi vil bli kvitt globalismen, som beviselig ikke fungerer, og som skaper svenske tilstander, og stoppe det grønne føydalsystemet som dere er med på å bygge opp gjennom ideologisk blindhet.

Det klarer vi ikke hvis ikke sosialister tar det siste skrittet, tar et oppgjør med dere selv og dødsdansen dere er inne i, så vi kan samarbeide for å gjenopprette ro, orden, sekulære verdier, ytringsfrihet, nasjonalstaten, selvråderetten og selve demokratiet. Og fornuften. Hvor ble det av fornuften? Uten at halvparten av dere på venstresiden tar til fornuft, klarer vi ikke stoppe galskapen. For tro det eller ei:

Nordmenn har mer rett til Norge enn all verdens folk, og vi har full rett til å løse ting på vår måte.

Så kan heller alle andre gjøre som de vil med sine respektive land.

Nå handler det ikke lenger om klima. Dette er rå klassekamp.

Venstresiden, Rotevatn, EU, og Folkets uendelige dumhet ?

Kent Andersen kommer snart med ny bok om Klimahysteriet. Men vi har fortsatt igjen hans forrige bok på Document forlag.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.